BüYüLENME HAKKıNDA TAşıT TANıMA SISTEMI çALışMA PRENSIBI

Büyülenme Hakkında taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi

Büyülenme Hakkında taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi

Blog Article




Taşıt tanıma birimi eliyle teamüllemler hızlı, emniyetli ve temassız bir şekilde gerçekleştirilebilecektir.

Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi (UTTS), 5 Teşrinievvel 2023 tarihinde 32330 nüshalı Resmî Gazete’bile yayımlanarak zorunlu hale gelmiştir. Akaryakıt piyasasında rekabet eşitliğini getirmek ve kayıt dışı ekonomiyle uğraş amacı haiz UTTS sistemi, akaryakıt istasyonlarında taşıt plaka bilgilerinin otomatik olarak aktarılmasını sağlamlar.

Plaka teşhisma teknolojisiyle entegre çhileışan bu akıllı model sebebiyle, yakacak dolum aksiyonlemlerini otomatik hale getirip fiilletmelere ve ferdî kullanıcılara suhulet sağlanması planlanır.

TTS hizmeti sunan akaryakıt firmaları yahut mezun servis sağlayanlarıyla iletişime geçerek saksıvuru yapabilirsiniz. Mebdevuru sonrası vesaitınıza TTB montajı kuruluşlacaktır.

Bu model akaryakıt pompalarına rabıtlı olarak meydana getirilen ödemeleri kaydeden cihazlara marifet aktarır.

Akaryakıt Dolumu: İlgili pompada mutavassıtn tanımlanmasıyla omuz omuza, dolum maslahatlemi kendiliğinden olarak mebdelatılır.

Böylelikle anlayışletmeler hem maliyetlerini gözden geçirebilir hem de mahrukat harcamalarını %100 şeffaflıkla uyma edebilir. Antrparantez Yakıtmatik Kartpostal ile meydana getirilen işlemlemler yardımıyla kullanıcılar, şirket politikalarına yakışır yakıt harcamalarını güvenli bir şekilde de gerçekleştirebilir.

Taşıt Tanıma Sistemi’nin çalışma prensibi olabildiğince basittir ve vürutmiş bir altyapıya dayanır. Taşıtlara monte edilen plaka bilgileri, sistemin yerleşmiş başüstüneğu noktalardaki okuyucular aracılığıyla idraklanır ve merkezi bir veritabanına iletilir.

Bu mekanizma, araçların akaryakıt istasyonlarında otomatik olarak tanınmasını sağlayarak, yakacak alımlarını kayıt şeşna almayı hedeflemektedir.

Salahiyettar Servisler: Antraktç markalarının mezun servisleri, sistemin uyumlu olup olmadığını denetleme click here ederek kurulum yapabilir.

Bu konulemleri tamamladıktan sonra, taşıt sahibine kısaltarak mesajla TTB montaj kodu gönderiliyor. Taşıt sahipleri, Türkiye’deki Mezun Taşıt Montaj Servisleri’ne gidip bu montaj koduyla vesaitına TTB montajını yaptırarak UTTS’ye geçiş işlemlemini tamamlamış oluyor.

UTTS check here uygulamaya kızılındığında, akaryakıt satışı esnasında TTB’de kayıtlı taşıtın plaka bilgisi, ödeme kaydedici cihaza otomatik olarak aktarılacak. Bu taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi sayede plaka bilgisinin elle girilmesi engellenmiş olacak.

TTS ile ayda dü yol kendiliğinden fatura kesimi bünyelır ve bu faturalar, belirttiğiniz elektronik posta adreslerine derneşik olarak gönderilir. Bütün fatura bilgilerina kolay ulaşarak akaryakıt giderlerinizi uyma edebilirsiniz.

UTTS, akaryakıt istasyonlarında vesaitın otomatik olarak tanılamanmasını sağlayan ve mahrukat alımlarını kayıt altına alan bir sistemdir.

Report this page